Код на продукта: 266
Наличност: В наличност
37.95лв.

Варианти за Комплект тениски за татко и син в синьо

Количество:


4.4 50

Искате ли да подарите един много красив и забавен подарък на своя съпруг и детенцето ви? Ние го изработихме специално за вас. Постарахме се да създадем интересен комплект тениски с надпис за баща и син, които са подходящ избор за всеки празник.

Можете да имате нашето предложение на много достъпна цена, а качеството му е изключително високо. Изненадайте любимите с мъже за рожден ден, имен ден, Великден или Коледа. Надписът "Най-добрият татко на света" и "Имам най-добрия татко на света" ще зарадват много вашия съпруг и той с гордост и голямо удоволствие ще носи тениската при всеки удобен случай.

Мъжка и детска тениска с щампа

Детският модел е подходящ за всеки сезон, защото се предлага с къс или с дълъг ръкав. Задължително трябва да посочите предпочитанието си, за да можем да изпълним поръчката ви. Материята на артикулите е съчетание от памук и еластан. Мастилото е безвредно и няма да създаде дискомфорт на детето или съпруга ви.

Щампата е с ярък син цвят и наситен черен. Те няма да избледнеят, ако се спазват указанията за употреба, предоставени с комплекта. Размерите на мъжката тениска с надпис са от S до XXL. Детската номерация отговаря за момченца между 9 месеца и 11 годинки.

размери детски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук