Код на продукта: 269
Наличност: В наличност
37.95лв.

Варианти за Комплект тениски за татко и син

Количество:


4.5 47

Ако наближава рождения ден на вашия съпруг и му избирате подходящ подарък, то ние ви предлагаме да го зарадвате приятно с този комплект тениски за баща и син с надпис "Най-готиния татко на света" и "Имам най-готиния татко на света".

Изработихме дизайна на щампата с много голяма доза креативност и желание да ви предложим оригинален и забавен подарък. Такъв, който да избяга от клишираните и стандартни предложения по всички магазини.

За да предадем завършен вид на изненадата ви, ние ще опаковаме комплект в красива панделка и ще прибавим малко свитъче с послание. Така вие ще получите напълно завършен подарък и единственото, което ще ви остане е да го поднесете и да се насладите на прекрасната реакция на съпруга си и детето ви.

Размери на тениските с надпис

Мъжкият модел се предлага в 5 размера от S до XXL. Детската тениска с щампа е подходяща за момченца от 9 месеца до 11 годинки. Предлагаме ви да разгледате внимателно таблицата с размери, по която да се ориентирате най-добре за необходимия ви.

Можем да изработим детската тениска с надпис с късо или с дълго ръкавче. Каквото и да изберете, няма да се промени обявената цена на комплекта.

размери детски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук