Код на продукта: 265
Наличност: В наличност
37.95лв.

Варианти за Комплект тениски за баща и син PLAYER 1/PLAYER 2

Количество:


4.6 38

Необходим ви е подарък за баща и син? Не търсете повече, защото ние ви го предлагаме на съвсем ниска цена. Вземете този комплект от тениски с забавна щампа и зарадвайте семейството си за с повод, а защо не и без.

Можете да поднесете изненадата за всеки един празник на таткото или детенцето. Изборът е наистина голям и сме убедени, че не се нуждаете от примери. Вие отлично знаете как и кога да подарите оригиналния и качествен комплект тениски с надпис "PLAYER 1/PLAYER 2"

Размери на артикулите

Детската тениска се предлага с късо или с дълго ръкавче, така че съвсем спокойно можете да я подарите на сина си и през студените дни от годината. Размерите са подробно описани в таблица. Ще намерите подходящо предложение за момченце между 9 месеца и 11 годинки.

Мъжката тениска с надпис се предлага в 5 различни размер, отново описани в таблица за ваше улеснение. Номерацията е от S до XXL.

Текстилът на дрехите е съчетание от памук и еластан с много високо качество. Благодарение на него и кройката на тениските с щампа, можете да се напълно спокойни, че ще доставят много голям комфорт при всяко едно обличане.

размери детски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук