Код на продукта: 267
Наличност: В наличност
37.95лв.

Варианти за Комплект тениски за БАЩА и СИН "ОПРЕДЕЛЕНИЕ"

Количество:


4.3 26

Ние от Смешки на Дрешки бихме искали да ви предложим един изключителен комплект от две тениски за татко и син, които са подходящи като подарък за всякакви поводи. Независимо дали става дима за рожден ден, за имен ден, за коледните и новогодишни празници, за Великден или за друг празник, тези тениски са чудесно решение, защото съчетават много ниска цена с топ качество.

Какво представлява комплекта?

Комплекта от тениски за баща и син представлява две изключително комфортни и удобни спортни блузки в бял цвят, върху които с черни букви е отпечатан закачлив текст, който е представен под формата на определение за баща и син. Текстът съответно гласи "Татко (определение): пазителят на портмонето, финансов мениджър, експерт по всичко, знае правилата на всички игри". Детската тениска има идентична щампа, на която пише "Момче; най-дивото от всички животни, много шум и мръсни дрехи".

Тениските от комплекта са много подходящи за разходки, спорт и всякакви дейности навън и у дома. Перат се изключително лесно, като щампата няма да се изтърка, износи или избелее. Дрехите са идеални за уикендите, в които баща и син се забавляват заедно, ходят на риба или просто се разхождат в парка.

Размери

Тениската за момчето е на ваше разположение в седем различни размера, измежду които да изберете най-подходящия, а татковата тениска се предлага в пет различни размера, които покриват нуждите на хора с всякакъв тип телосложение. Преди поръчка разгледайте внимателно таблиците към продуктите и изберете подходящ размер според детайлната информация, която виждате към всеки номер и която за ваше улеснение е изразена в сантиметри.

размери детски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук