Код на продукта: 264
Наличност: В наличност
37.95лв.

Варианти за Комплект тениски за БАЩА И СИН

Количество:


4.5 30

Връзката между баща и син е много специална и точно заради това ние изработихме една цяла серия от дрехи с щампа посветени на тях. Комплектът тениски с надпис е едно от предложният ни, което можете да закупите за подарък на страхотна цена.

Изненадайте двамата мъже в живота ви за рожден ден, имен ден, Коледа, Великден или Дена на бащата. Можете да поднесете комплекта и без повод, просто като страхотен жест на любов и внимание.

Материя и размери на тениските с щампа

Изработихме дрехите от много висококачествена материя – 95% памук и 5% еластан. Кройката и текстила ще дарят изключително приятно и удобно усещане. Щампата е отпечатана в синьо, а текстът гласи "Най-готиния баща на света" и "Имам най-готиния баща на света".

Мастилото ще съхрани наситения си цвят и няма да избледнее след изпиране, при спазване на указанията за употреба, които ще предоставим с комплекта.

Размерите на тениската за татко са от S до XXL. Детският модел е подходящ за деца до 9 месеца до 11 години. Можем да изработим тениската с щампа с късо или с дълго ръкавче. Трябва само да посочите предпочитанието си, когато правите поръчката.

размери детски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук