Код на продукта: 449
Наличност: В наличност
41.95лв.

Варианти за Тениски подарък за баба и дядо

Количество:


4.5 20

Търсите ли интересен подарък за своите баба и дядо? Със сигурност искате да им купите нещо, за което със сигурност да знаете, че ще им хареса и ще им свърши работа, но за което в същото време да не похарчите твърде много пари. Ако тук сте отговорили с да на всички въпроси, ние имаме идеалното предложение за вас. Става дума за комплект тениски за баба и дядо, които са създадени на супер качество и се предлагат на топ цена.

Какво представляват?

Тениските са подходящ подарък за всеки повод. Можете да ги купите за рожден ден, имен ден, Коледа или Нова година, както и за всеки друг повод в който искате да изненадате един от тях или защо не и двамата? Тениските имат ясно изразена спортна кройка и дизайн. Те са бели на цвят и са изработени от 100% чист памук. Има и една малко по-луксозна версия, която съдържа и 5% еластан. Неговата цел е да направи тениската малко по-гъвкава и лесно адаптивна към нуждите и формите на всяка фигура.

Щампата

Щампата на двете тениски е идентична, но на мъжката тениска пише "Най-добрия дядо на света", а на дамската пише "Най-добрата баба на света". И двете са с много високо качество на изработката, като това гарантира, че дори и след многократни изпирания щампата ще остане все така качествена и с ярък цвят.

Размери

Двете тениски се предлагат в широка гама от размери което гарантира, че вероятността да намерите подходящите за вашите баба и дядо е възможно най-голяма. Тениската за баба се предлага в 4 различни размера, докато тениската за дядо е налична в 5 различни размера. Много голяма е вероятността да попаднете на точния размер ако разгледате преди поръчка и таблицата под съответните продукти, защото там ще получите детайлна информация за всеки размер и за това каква е неговата дължина и ширина в сантиметри.

размери дамски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук