Код на продукта: 066Б
Наличност: В наличност
61.95лв.

Варианти за Комплект тениски с боди "Mrs. right , Mr. always right, Mr.right "

Количество:


4.6 39

Този комплект тениски и бебешко боди с надпис е подходящ за тричленно семейство с малко момченце. Изберете го и ги зарадвайте с щур забавен и много оригинален подарък, който ще внесе весело настроение в тяхното ежедневие.

Освен интересни качествени дрехи, вие ще им подарите възможността да си направят страхотна фотосесия, докато са облечени с комплекта, която да им остане много скъп спомен. Можете да ги изненадате с повод или без.

Бебешко боди с надпис

Подходящо е за момченца във възрастовия диапазон от 0 до 2,5 годинки. Можете да съобразите сезона с изискванията за облекло на най-малките и изберете с каква дължина на ръкавите да изработим дрешката – къси или дълги.

Тениски с щампа

Предлагат се в различни размери, който можете да прегледате внимателно в таблици под артикула. Приложихме ги, за да ви дадем възможност да се ориентирате най-точно за необходимия ви. Ще намерите номерация от S до XXL.

Щампата на бодито и мъжката тениска е съчетание от забавен текст на английски и весели мустаци. Дамският модел е надпис с червена целувка. Материята на дрехите е изключително качествена. Бодито за момченце е изработено то 100% памук, а тениските са комбинация от памук и еластан.

размери бодита размери дамски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук