Код на продукта: 568
Наличност: В наличност
41.95лв.

Варианти за Комплект МАЙКА и ДЪЩЕРЯ - Пингвинчета

Количество:


4.6 7

Ако искате да направите малък подарък за себе си и за своето малко момиченце, ние от Смешки на Дрешки предлагаме елегантен сет за майка и дъщеря, който се състои от дамска тениска и бебешко боди. Те са напълно еднакви като изработка, а стилът, в който са издържани ги прави подходящи както за дълги разходки с приятели навън, така и за носене у дома.

Дизайн и комфорт

Дизайнът на сетът за майка и дъщеря е съобразен с това да бъде едновременно удобен и елегантен. Дамската тениска е изработена в бял цвят, а щампата върху нея е в синьо и розово. Тя е идентична с тази на бебешкото боди за момиченце, което иначе също е изработено в бяло.

При дамската тениска е обърнато внимание на това да бъде тя не само удобна, но и да подчертава дискретно предимствата на дамската фигура. С по-голямо деколте и вталена в кръста, тениската се отличава с това, че прави фигурата изключително привлекателна.

Бебешкото боди е създадено изцяло така, че да е максимално удобно. То позволява дрехата да бъде използвана на ежедневна база, но без при това да се чувства малкото ви слънчице некомфортно.

Щампа в няколко цвята

Щампата на този комплект за майка и дъщеря е изработена в най-нежните нюанси на синьото и розовото, което я прави приятна за окото и изключително нежна. Въпреки това, тя е много устойчива на пране в автоматична пералня и не се влияе от силните перилни препарати, запазвайки пране след пране своите цветове в отлично състояние.

размери бодита размери детски размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук