Код на продукта: 064Б
Наличност: В наличност
61.95лв.

Варианти за Тениски и боди "Най-добрата майка, най-добрият син и татко на света"

Количество:


4.5 36

Избирате подарък за цяло семейство? Искате ли да им поднесете този комплект тениски и боди с много мил надпис, който е подходящ за всеки повод? Можете да го имате на много достъпна цена и с отлично качество на изработка.

За кои празници да поднесете комплекта?

Подходящ избор са имен ден, рожден ден, Коледа и Нова година, Великден и други. Можете да ги изненадате и без конкретен повод. Вие избирате, а от нас очаквайте перфектно изпълнение, което ще задоволи и най-притенциозния вкус.

Тениските за мама и татко са с надпис "Най-добрата майка на света" и "Най-добрият татко на света". Щампата им е съответно с цвят розово и синьо. Предлагат се в размери то S до 2XL. Можете да прегледате номерацията изнесена в таблици, за да изберете най-подходящия размер. Текстилът им е комбинация от 95% памук и 5% еластан.

Бебешкото боди с надпис "Най-добрият син на света" е подходящо за момченце от 0 до 30 месечна възраст. Можем да изработим моделчето с къс или с дълъг ръкав. Предлагаме ви два варианта за цвят на щампата му – син или зелен. Материята на дрешката е чист висококачествен памук.

За да се съхранят цветовете на принта ярки, трябва да се спазват точно указанията за употреба, които ще ви предоставим заедно с комплекта тениски и боди с надпис.

размери бодита размери дамски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук