Код на продукта: 440
Наличност: В наличност
37.95лв.

Варианти за Комплект тениски "Баща мечта"

Количество:


4.5 22

Ако търсите интересен подарък за баща и син, ние от Смешки на Дрешки бихме могли да ви предложим един супер продукт, съчетаващ топ качество и невероятно атрактивна цена. Става дума за комплект от две тениски с идентичен дизайн, като едната от тях е предназначена за баща, а втората за син.

Тениската за таткото се предлага в 5 различни размера и покрива всички основни типове телосложение при мъжете, докато детската тениска е подходяща за момчета на възраст от 2 години и половина до около 12 - 13 годишна възраст.

Дизайнът

Тениските имат бял цвят и изчистена класическа кройка, която е практически лишена от допълнителни натоварващи елементи и детайли. Акцентът на тази типично спортна като стил дреха пада върху щампата. При двете тениски тя е идентична, като татковата тениска гласи "Баща мечта", докато тениската на сина е леко изменена версия, която казва "Имам баща мечта".

Устойчивост и качество

Трудно е да повярвате, че на толкова ниска цена има толкова качествен продукт, но все пак е факт. Материята е изключително качествена и много приятна на допир. Освен това, дори и след многократни изпирания няма да се загуби и малка част от комфорта, който тази дреха предлага. Същото важи и за щампата. Тя е издръжлива на всякакви перилни препарати и няма да загуби от яркостта на своите цветове.

При поръчка

Бихме желали да ви препоръчаме при заявка да обърнете по-голямо внимание на таблицата с данни за продукта. Там ще откриете точна информация за това колко е ширината и дължината на всеки отделен размер на съответната тениска, като по този начин ще се смали до минимум вероятността за възникване на грешка.

размери детски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук