Код на продукта: 440
Наличност: В наличност
27.90лв.

Възможни варианти

Количество:


4.5 22

Ако търсите интересен подарък за баща и син, ние от Смешки на Дрешки бихме могли да ви предложим един супер продукт, съчетаващ топ качество и невероятно атрактивна цена. Става дума за комплект от две тениски с идентичен дизайн, като едната от тях е предназначена за баща, а втората за син.

Тениската за таткото се предлага в 5 различни размера и покрива всички основни типове телосложение при мъжете, докато детската тениска е подходяща за момчета на възраст от 2 години и половина до около 12 - 13 годишна възраст.

Дизайнът

Тениските имат бял цвят и изчистена класическа кройка, която е практически лишена от допълнителни натоварващи елементи и детайли. Акцентът на тази типично спортна като стил дреха пада върху щампата. При двете тениски тя е идентична, като татковата тениска гласи "Баща мечта", докато тениската на сина е леко изменена версия, която казва "Имам баща мечта".

Устойчивост и качество

Трудно е да повярвате, че на толкова ниска цена има толкова качествен продукт, но все пак е факт. Материята е изключително качествена и много приятна на допир. Освен това, дори и след многократни изпирания няма да се загуби и малка част от комфорта, който тази дреха предлага. Същото важи и за щампата. Тя е издръжлива на всякакви перилни препарати и няма да загуби от яркостта на своите цветове.

При поръчка

Бихме желали да ви препоръчаме при заявка да обърнете по-голямо внимание на таблицата с данни за продукта. Там ще откриете точна информация за това колко е ширината и дължината на всеки отделен размер на съответната тениска, като по този начин ще се смали до минимум вероятността за възникване на грешка.

размери детски размери мъжки
Пишете ни във Фейсбук