Код на продукта: 284
Наличност: В наличност
37.95лв.

Варианти за Комплект тениска и боди за мама и дъщеря

Количество:


4.5 43

Красив и много кукленски комплект подходящ за майка и дъщеря ви предлагаме за поръчате за подарък с повод или без. Зарадвайте семейството с много оригинална тениска и бебешко боди с надпис на английски "Ме" и "Mim Me".

Имате възможност да си изберете с какъв цвят на мастилото да отпечатаме принта върху дрехите. Предлагаме ви розово или оранжево. Ако желаете друг нюанс, можете да се свържете с нас по телефона на сайта и да уточним предпочитания цвят.

Бебешко боди с щампа

Детската дрешка от нашия комплект е изработена от мек и пухкав текстил, чието съдържание е 100% памук. Закопчава се от страни на врата, което превръща бодито в лесно и бързо за преобличане облекло.

Наличните размери отговарят за момиченца от 0 до 30 месечна възраст. Можем да изработим модела с къс или с дълъг ръкав. Посочете предпочитанието си, когато правите соята поръчка. Този избор няма да окаже влияние на обявената цена на комплекта с надпис.

Тениска с щампа за мама

Материята на този артикул е комбинация от памук и еластан. Текстилът в съчетание с кройката на модела, осигуряват много приятно усещане и комфорт, при носене на тениската с надпис. Предлага се в 4 различни размер, които можете да прегледате в таблица под артикула.

размери бодита размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук