Код на продукта: 562
Наличност: В наличност
41.95лв.

Варианти за Комплект ТАТКО и АЗ - ПИЦА

Количество:


4.4 21

Комплектът за татко и син се състои от две тениски, които са напълни идентични. Голямата е предназначена за мъже с различно телосложение, докато малката е идеална за деца на възраст до около 12 години. Това е предложение, което ние от Смешки на Дрешки отправяме към всички, които искат да изглеждат идентични със своя малък наследник или пък за онези от вас, които искат да направят подарък на свои близки, които са баща и син.

Уникална щампа с пица

Щампата изглежда изключително забавна и не на последно място, тя отваря апетита наистина много. Тя представлява любимата на всички пица, от която е изрязано едно парче. Сама по себе си, щампата е изключително устойчива на пране със силни перилни препарати и не се влияе от това, че е била третирана многократно в перална машина.

Удобна за носене

Тениските се предлагат в широко разнообразие от размери. Те са налични за всеки тип телосложение, а при малчуганите има налични размери за деца от 2 до 12 годишна възраст. Спортната кройка ги прави подходящ избор за онази част от хората, които са привърженици на движението и имат по-голяма физическа активност.

Качествена изработка

Тениските са изработени изключително качествено във всяко едно отношение. Тяхната кройка е направена така, че да носи максимален комфорт и удобство. Материята и на детската тениска, и на тази за таткото е изключително качествена. За направата е избран 100% чист памук. Щампата е направена по начин, който от своя страна да гарантира запазването на цветовете за дълго след покупка.

размери бодита размери детски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук