Код на продукта: 591
Наличност: В наличност
37.95лв.

Варианти за Сет с принт "Шейк с Рози"

Количество:


4.6 12

Омръзна ли ви от скучните и сиви зимни дрехи, чиито цветове са склонни да помрачат и най-радостните ви настроения? Сигурно се питате кога ще дойде това дългоочаквано лято, когато всичко навън се е потопило в нежно ухание на цветя и във въздуха се носи усещане за живот? Ние от смешки на дрешки сме силно изразени привърженици на едни от най-красивите сезони от годината и поради тази причина в този период разгръщаме пред вас едни от най-новите си колекции, които са в готовност да ви накарат да мечтаете до захлас.

Сет с принт "Шейк с Рози" на ниска цена

Представяме на вашето внимание Сет с принт "Шейк с Рози", който е изключително произведение на изкуството, поради няколко основни причини. Първата от тях е неговата уникалност. Трудно можете да откриете на друго място подобно облекло, което да бъде ушито както за вас, така и за вашето малко съкровище, без значение от неговата възраст. Обикновено бебешките дрехи са еднотипни, в розови и сини цветове. Ние обаче сме готови да разчупим този стереотип и да ви покажем и другата страна на нещата, а именно възможността да изглеждате стилни и красиви, без значение колко заети сте и какво време ви остава да се погрижите за себе си.

Сет с принт "Шейк с Рози" се предлага в наистина разнообразни размери, както за най-малките, така и за техните майки. Ако току-що сте се сдобили с рожба, то не виждаме причина да не изглеждате еднакво и с желание да покажете малката си наследница на света, крещейки без думи колко щастливи сте всъщност.

Дрехите са меки и приятни на допир. Гарантирано няма да изпитате ни най-малка предпоставка за дискомфорт. Щампите биват изработени от напълно безвредни мастила, които не позволяват на цветовете да се заличават с времето.

Сет с принт "Шейк с Рози" е перфектното допълнение както към вашия гардероб, така и към този на малкото ви момиченце!

размери бодита размери детски размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук