Код на продукта: 271
Наличност: В наличност
57.95лв.

Варианти за Комплект семейни тениски с панда

Количество:


4.4 40

Необходим ви е оригинален подарък за тричленно семейство с малко бебче? Искате да е интересен, различен и забавен? Можете да спрете с търсенето, защото нашия страхотен комплект тениски и бебешко боди с щампа е идеалното решение за вас. Можете да го имате на много ниска цена, а в замяна ще получите качествени артикули с перфектна изработка.

Тениски за мама и татко с надпис

Дамската и мъжката тениска са изработени с материя, която нежно и деликатно гали кожата. Текстилът им е комбинация от 95% памук и 5% еластан. Щампата им представлява сладка малка панда с надпис над нея – "Мама Панда" и "Татко Панда".

Дамските размери са от S до XL, а мъжките са от S до XXL. Убедени сме, че ще намерите идеалната номерация за всеки. Подготвили сме таблици, по които да се ориентирате най-точно за нужния ви размер.

Бебешко боди с надпис

Детската дрешка е подходяща за момиченца и момченца. Щампата е със същата сладка картинка и надпис "Бебе Панда". Подходяща е за деца от 0 до 2,5 годинки. Материята на бодито за бебе е 100% памук.

Ако желаете ние можем да персонализираме всеки един артикул от красивия ни комплект с надпис с имена. Необходимо е само да попълните празното поле за въвеждане на информация.

размери бодита размери дамски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук