Код на продукта: 066
Наличност: В наличност
61.95лв.

Варианти за Комплект тениски и боди с щампа MR RIGHT/MRS RIGHT/MS ALWAYS RIGHT

Количество:


4.5 45

Трябва ви подарък за цяло семейство? Искате нещо оригинално , интересно и с бърза доставка? Ние ви го предлагаме и то на съвсем достъпна цена, за перфектното качество, което ще получите. Вземете комплект семейни тениски и боди с надпис MR RIGHT/MRS RIGHT/MS ALWAYS RIGHT.

За какъв повод да поднесете подаръка?

Нашето предложение е подходящо за всеки повод, защото щампата не е ангажирана към конкретен празник. Можете да изненадате цялото семейство за Коледа, Нова Година или Великден. Забавната щампа ще създаде много весело настроение и ще изненада цялото семейство изключително приятно.

Размерите на тениските са от S до 2XL. Бебешкото боди с надпис е подходящо за момиченце от 0 до 30 месеца. Когато правите своята поръчка, трябва да уточните размера на всеки един артикул от комплекта. За да ви улесним сме изготвили таблици с предлаганата от нас номерация на дрехите.

Бебешкото боди с щампа може да е изработи с късо или с дълго ръкавче. Съобразете сезона и посочете предпочитаният от вас вариант. Изборът ви няма да окаже влияние на обявената цена на комплекта.

Наситените цветове на щампата ще се съхранят за дълго време и няма да избледнеят дори и след множество изпирания. Спазвайте указанията за употреба, които ще предоставим с комплекта.

размери бодита размери дамски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук