Код на продукта: 592
Наличност: В наличност
41.95лв.

Варианти за Сет с принт "Орхидеи"

Количество:


4.5 18

Мислили ли сте си някога да облечете себе си и вашето малко съкровище в еднакви дрехи, с които да приковете погледите право към вас?! Ние от Смешки на дрешки сме сигурни, че няма по-уникално облекло от това то да бъде създадено специално за вас. В този ред на мисли представяме един разтърсващо нежен и красив сет, който нарекохме "Орхидеи".

Сет с принт "Орхидеи" специално за вас

Наименованието на този продукт произлиза от самия дизайн. Лицевата част на двете блузки – тази за мама и за дете е осеяна от най-прекрасните орхидеи, които някога сте виждали. Излишно е да коментираме цветовия коктейл, тъй като и сами можете да се досетите, преобладаващи са най-топлите и нежни цветове, които някога сте виждали.

Това облекло лесно може да бъде съчетано с различни видове дрехи, било то дънки, джинси, панталони, поли, гащеризони, къси шорти и каквото друго сте решили да обличате. Нежно белият цвят позволява да го носите с облекла в различна гама, спрямо това какви са личните ви предпочитания.

Сет с принт "Орхидеи" се предлага в размери, които са подходящи за деца от 0 месеца до 5-6 годишна възраст, както и за майки с размер между S и XL. Ако все пак изпитвате затруднение, когато избирате номерата, то ние сме в готовност да ви съдействаме, така че изборът ви да бъде максимално точен. Можете също така да си послужите с таблицата, която създадохме за потребители като вас.

За нас клиентите са много повече от обикновени потребители, които идват и си отиват. Те са част от семейството ни и ние ги приемаме като такива. Именно поради тази причина ви предлагаме този красив сет на невероятно ниска цена, от която да се възползвате. Бъдете различни, цветни, свежи и ухаещи на пролет. Подарете същото това усещане за щастие и настроение на своите малки наследници.

размери бодита размери детски размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук