Код на продукта: 590
Наличност: В наличност
41.95лв.

Варианти за Сет "Парфюм с Божури"

Количество:


4.6 10

Какво ще кажете да зарадвате както себе си, така и най-милото същество в живота си – вашата дъщеря?! Търсите подходящия начин да направите това, но така и не го откривате. Искате да се сдобиете с перфектните дрешки, с които да се покажете пред останалите, но не попадате на точния модел. Представяме на вниманието на всички красиви и нежни майки едно изключително бижу, което представлява две тениски – едната за мама, а другата за малката дама.

Сет "Парфюм с Божури" е страхотен начин да изразите радостта си от това, че сте родител и въпреки всички задължения и отговорности вие не преставате да се грижите за това да изглеждате добре. Моделът е изключително нежен, тъй като при изработката на щампата сме използвали най-топлите и слънчеви цветове. Подходящ е за лятото и пролетта и ви обещава много усмивки и празнично настроение.

Сет "Парфюм с Божури" – защо да го закупим

Ако все още се чудите дали да инвестирате парите си в покупката на това произведение на изкуството, то ние ще ви посочим няколко основателни причини да направите това. На първо място е невъзможно да не фокусираме вниманието си върху възможностите, свързани с избора на размер. За да задоволим търсенето на колкото се може повече мами, то ние решихме да изработим този сет в наистина разнообразни размери, които обхващат момиченцата от 0 месеца до 5-6 –годишна възраст.

Ако изпитвате някакви затруднения при избора на размер, то бихте могли да се свържете с представител от онлайн магазина ни, който да ви съветва и консултира, така че вашата дилема да остане в миналото. Освен това притежавате правото да посочите сами материята, в която да изработим вашите облекла. Можете да заложите на 100% памук или да прибавим и нисък процент еластан, който да придаде елегантна нотка и да превърне дамската дреха в по-фина и нежно описваща женския силует.

Сет "Парфюм с Божури" е вашият правилен избор, ако искате да се чувствате като звезди на червения килим!

размери бодита размери детски размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук