Код на продукта: 572
Наличност: В наличност
41.95лв.

Варианти за Комплект за дядо и внуче "Ето така изглежда най-готиният дядо"

Количество:


4.2 7

Излишно е да казваме, че всеки един дядо изпитва необяснима гордост при появата на своето внуче на бял свят. Няма никакво значение от това дали то е първо, второ или трето, то радостта винаги си остава една и съща. За да накараме най-уважаваната фигура в семейството да се чувства истински щастлив, то ние от Смешки на дрешки създадохме Комплект за дядо и внуче "Ето така изглежда най-готиният дядо".

Комплект за дядо и внуче "Ето така изглежда най-готиният дядо" – перфектната изненада за добрия старец

Надписът сам говори за себе си. Или казано по друг начин, ако искате да предизвикате сълзи от щастие и гордост в очите на своя дядо, то поднесете му подобен жест и ви гарантираме, че изненадата ви ще бъде налице.

Комплектът освен, че е изключително атрактивен, запомнящ се и забавен, то той е и също толкова удобен и комфортен. За изработката на двете дрехи – за дядото и внучето, ние си служим с изключително висок клас памучни платове, които са приятни на допир, не дразнят кожата и няма да причинят каквито и да било зачервявания или алергични реакции.

Кройката пада свободно по тялото, без да създава предпоставка за дискомфорт по време на носене. Надписът се изработва с помощта на напълно безвредни мастила, които не позволяват цветовете да загубят наситеността си, дори и след многократни изпирания.

Комплект за дядо и внуче "Ето така изглежда най-готиният дядо" е перфектният начин да кажете „Обичаме те” на най-възрастния член на семейството!

размери бодита размери детски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук