Код на продукта: К011
Наличност: В наличност
28.95лв.

Количество:


4.6 33

Наближава Свети Валентин и се чудите какво да поднесете на половинката си, така че да я изненадате приятно и да засвидетелствате за пореден път любовта си към нея? Замислихте ли се за нещо по-нестандартно и оригинално? Подарък с който да изпъкнете и да остане скъп спомен и за двама ви? Ние можем да ви дадем идеалното предложение – комплект чаши с надпис за влюбени.

Защото да изберем чаша с щампа за подарък?

Постарахме се да изготвим страхотни модели. Дизайнът им е невероятно съчетание на креативност и изпълнение съсредоточено в малките детайли. Комплектът, който ви предлагаме е 2 броя чаши с надпис "Завинаги заедно". Изключително подходящ текст и обещание, което всеки влюбен човек иска да чуе и получи.

Сладката картинка на чашите с щампа представлява момиче и момче на колело с множество червени сърца, излизащи от кошничка. Печатът е издръжлив и много дълготраен. Наситените цветове ще останат непокътнати. Можете да използвате чашите в микровълнова или в миялна машина без никакви притеснения.

Вместимостта на чашите с надпис е 300 мл. Те са идеални за сутрешно кафе или следобеден чай. Подарете тази страхотна изненада на половинката си, за да може всеки ден да й напомня колко безкрайно много я обичате и цените.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук