Код на продукта: К009
Наличност: В наличност
28.95лв.

Количество:


4.3 36

Предлагаме ви подарък за 14-ти февруари, с който ще направите много приятна изненада на любимия човек. Трудно можете да направите подходящ избор за празника на влюбените, особено ако с партньора си сте заедно от дълго време и сте поднесли какви ли не изненади. Точно заради това нашето предложение е различно, оригинални и полезно – комплект чаши с надпис.

Защо да подарим чаши с надпис на Свети Валентин?

Постарахме се да пресъздадем емоцията между влюбените двойки чрез дизайна на щампата. Получи се страхотна комбинация от картинка и текст, изключително подходящи за празника. От чашите надничат усмихната двойка – момче и момиче на колелото и вързан балон за него – голямо червено сърце.

Надписът гласи "Нашата любов е вечна". Какво по-хубаво обещание могат да си дадат влюбените. Поднасяйки комплекта чаши с щампа на половинката си, ще видите как разцъфва най-сърдечната и голяма усмивка на лицето й.

Чашите са с вместимост от 300 мл. Подходящи са за кафе или чай и могат да се използват както в миялна, така и в микровълнова печка. Печатът им е издръжлив и няма да се деформира. Ярките цветове също ще се съхранят за дълъг период от време.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук