Код на продукта: 280
Наличност: В наличност
37.95лв.

Варианти за Комплект боди и тениска за тате и бебо

Количество:


4.5 43

За да имате възможността да поднесете оригинален, щур и много забавен подарък на своето дете и на мъжа си, ние създадохме този красив комплект тениска и бебешко боди с надпис. Можете да изненадате любимите си хора за всеки един празник – рожден ден, имен ден, Великден, Коледа или Нова година.

Вие избирате, кога е най-подходящо да ги зарадвате. Можете да поднесете интересния подарък и без повод, просто да засвидетелствате за пореден път колко много ги обичате. Ние ще се постараем да изпълним всичките ви очаквания за качеството на дрехите.

Тениска за възрастен с надпис "Най-добрият татко на света"

Предизвикайте вълна от емоции, с помощта на този артикул. Накарайте своя съпруг с гордост да носи титлата "Най-добрия татко на света". Той го заслужава нали? Тениската е изработена от 95% памук и 5% еластан и се предлага в 5 различни размера.

Бебешко боди с надпис "Имам най-добрият татко на света"

Представете си колко горд ще се почувства мъжа ви, когато види своя син облечен с нашето красиво предложение. Ако детенцето ви е между 0 и 2,5 годинки можете да закупите комплекта и да се насладите на прекрасните емоции, които ще предизвика. Материята на детската дрешка е 100% памук.

размери бодита размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук