Код на продукта: 277
Наличност: В наличност
37.95лв.

Варианти за Комплект боди и тениска за баща и син

Количество:


4.5 49

Комплектът тениска и бебешко боди с надпис е нашето неустоимо предложение. Кройката и материята на дрехите са с изключително високо качество. Изберете ги за подарък за своите любими мъже. Можете да ги имате на много достъпна цена.

Предлагаме ви да си изберете с каква дължина на ръкавите да изработим детската дрешка. Имате избор между дълги или къси, за да можете да съобразите климатичните условия с изискванията за облекло на дето.

Размерите на бебешкото боди с надпис са посочени в таблица. Ще откриете предложения за новородени и момченца до 2,5 годинки. Тениската за възрастен е с номерация от S до 2XL.

Дизайн на щампата

Текстилът и на двете дрехи е бял, а мастилото на принта е в синьо. Създадохме красив дизайн на щампата, който по категоричен начин изразява вашето отношение към мъжа ви. Тениската е с надпис "Най-готиния баща на света", а бебешкото боди е с "Имам най-готиния баща на света".

Материята на дрехите е изключително качествена. Избрахме да изработим бодито от 100% памук, а тениската е комбинация от памук и еластан. Кройката и на двата артикула е много удобна и ще осигури несравним комфорт при носенето им. Мастилото на принта е напълно безвредно и няма да предизвика раздразнение по кожата.

размери бодита размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук