Код на продукта: 360
Наличност: В наличност
41.95лв.

Варианти за Комплект боди и тениска "Най-добрият син"/ "Най-добрият баща"

Количество:


4.6 50

Искате ли да зарадвате двамата най-важни мъже в живота ви с много оригинален и красив подарък? Предлагаме ви да закупите комплект тениска и бебешко боди с надпис на съвсем достъпна цена и да предизвикате с тях коктейл от усмивки и весело настроение.

За какви празници е подходящ подарък?

Ние отлично знаем, че не ви е нужен конкретен празник, за да изненадате сина и мъжа си. Можете да изразите своята огромна любов без повод и да разнообразите ежедневието по нестандартен и интересен начин. Въпреки това рожден ден, имен ден, Коледа и Великден са прекрасни празници, за които да поднесете този комплект с щампа.

Мъжка тениска с надпис "Най-добрият баща"

Тениската е изработена от памук и еластан. Кройката й ще осигури голямо удобство на вашата половинка. Тя се предлага в 5 различни размера, които можете да прегледате подробно в таблица под артикула. Предлагам ви да си изберете цвят на текстила. Тениската с надпис може да се изработи в черно с бяла щампа или в бяло с черна щампа.

Бебешко боди с надпис "Най-добрият син"

Бодито за бебе е подходящо за новородени и момченца до 30 месечна възраст. При него имате избор за дължина на ръкавите – къс или дълъг. Изработено е от 100% памук и принта е напълно безвреден за детската кожа.

размери бодита размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук