Код на продукта: 223
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Коледно боди "За какво ми е Дядо Коледа като си имам БАБА?"

Количество:


4.5 50

Коледните празници създават невероятна атмосфера във всеки дом. Това без никакво съмнение е време за поднасяне на подаръци и ние искаме да ви предложим един малко по-различен вариант – бебешко боди с надпис "За какво ми е Дядо Коледа като си имам БАБА?". Обличайки детенцето си с тази симпатична дрешка, ще можете да изненадате много приятно любимата баба, която глези своето внуче при всеки удобен случай.

Подарък за всеки член от семейството

Ние ви предлагаме и една страхотна опция – да изработим бодито за бебе с надпис към всеки един член от вашето страхотно семейство. Можем да заменим баба с тати, мама, дядо, леля, чичо и други. В полето за въвеждане посочете кой точно искате да изненадате и ние с радост ще откликнем.

Дизайнът на този артикул е изработен с цветове, които са подходящи за момиченца и момченца – преобладаващо червено с зелен и жълт акцент. Можете да поръчате бебешкото боди с къс или с дълъг ръкав, така че да се съобразите с климатичните условия.

Размерите, които ви предлагаме са посочени в таблица под артикула. Бебешкото боди с надпис е подходящо за новородени и малко по-пораснали деца (до 2,5 години). Прегледайте внимателно разделението според възрастта и височината на детето, за да избегнете възможна грешка.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук