Код на продукта: 245
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Коледно боди "Тази Коледа ще бъде незабравима"

Количество:


4.5 24

Ако търсите добро решение за това как да облечете бебето за Коледа, ние от Смешки на Дрешки знаем как да ви изненадаме. Предлагаме на вашето внимание оригинално бебешко боди с топ качество и страхотен дизайн. То може да бъде ваше на смайващо ниска цена, а удобството, което вашето дете ще чувства с това облекло е абсолютен приоритет.

Какво представлява дрешката?

Бебешкото боди представлява модел с класическа кройка, но изключителен дизайн, който гарантира добро настроение. Обличайки детето с тази дрешка, вие ще постигнете очаквания ефект. Това няма как да не се забележи по вниманието, на което бебчо ще се радва. Дрешката е не само хубава, но и удобна, тъй като е създадена с най-качествените материали.

Щампата

Щампата на това бебешко боди заема централна част в неговия дизайн и е важен момент от цялостното оформление на дрешката. Щампата гласи "Тази Коледа ще бъде незабравима!", като до текста е отпечатана картинка с дядо Коледа. Цветовете са предимно червено, зелено и бяло, а настроените е напълно в тон с празниците. Щампата е много устойчива на пране и дори след многократни изпирания обещава да запази своя добър външен вид.

Размери

Дрешката се предлага в 8 различни размера, които покриват нуждите на деца от 0 до 30 месечна възраст или на бебета с ръст от 56 до 98 сантиметра. За да не допускате грешка при поръчка и за да сте сигурни, че ще изберете именно размер боди като за вашето дете, бихте могли да си послужите с детайлната таблица, която предоставя пълна информация за параметрите на продукта и която ще намерите към всеки артикул.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук