Код на продукта: 231
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Коледно боди със снимка

Количество:


4.5 52

Ако искате да направите приятна изненада на своята семейна половинка за коледните празници, ние от Смешки на Дрешки имаме едно изключително интересно предложение за вас. Какво ще кажете за бебешко боди, на което е отпечатана снимка на вашето семейство? Мама, татко и бебчо заедно на фона на една изключително стилна и елегантна бебешка дрешка могат да бъдат ваши на невероятно ниска цена и разбира се, с топ качество!

Кройка и дизайн

Това бебешко боди е създадено по начин, който да го направи възможно най-удобно. То не ограничава по абсолютно никакъв начин свободата на движение на бебчо. Независимо дали ще изберете модел с къс ръкав или ще заложите на другата опция, която е съответно с дълъг ръкав, вие залагате на изключително високо ниво на комфорт за вашето дете. Все пак няма как да не отбележим, че и плата играе важна роля, тъй като той е изключително мек и приятен на допир.

Щампата

Щампата на това бебешко боди е изцяло персонализирана. Това означава, че щампата се създава изцяло по поръчка на клиента. Това става като при поръчка приложите файл с ваша семейна снимка, която ние ще поставим на бебешката дрешка с най-голяма прецизност. Това разбира се гарантира и голяма дълготрайност на цветовете, дори и когато перете дрехата често и с всякакви перилни препарати.

При поръчка

Бебешкото боди е подходящо за деца на възраст от 0 до 30 месеца. То се предлага в 8 различни размера, което гарантира, че със сигурност ще намерите онова, от което се нуждаете. За допълнително улеснение предлагаме и малка, но изключително подробна таблица към всеки един продукт, включително и към тази дрешка. Това ще ви позволи да изберете точния размер, тъй като е представена точна ширина и дължина на дрешката в сантиметри.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук