Код на продукта: 256
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Коледно боди с тиранти

Количество:


4.4 30

Ако се двоумите какво да облечете на бебчо за семейното събиране по Коледа, бебешкото коледно боди с тиранти и папионка е едно много забавно предложение, което ще смеси оригиналност, стил, коледно настроение и класика на едно място. Ние от Смешки на Дрешки сме успели да съчетаем на едно място топ качество, неустоимо ниска цена и разбира се най-важното за бебето - удобство. Все пак нека не забравяме, че за малчугана е важно и от значение само и единствено удобството.

Какво представлява дрешката?

Това бебешко боди е предназначено за момченце. То е изработено с класическа кройка, като има възможност да изберете между вариант с къс и с дълъг ръкав. Поставените копченца в долния край на дрешката позволяват да подменяте бързо и лесно мръсните пелени с чисти, а кройката позволява на детето да се движи и играе без проблем и без да чувства някакво ограничение.

Белият цвят е най-добрата основа за щампата. Тя представлява чифт зелени тиранти, съчетани с червена папионка на зелени точки. Платът е много внимателно подбран за да бъде максимално приятен на допир и за да бъде бодито подходящо за ежедневно носене, без да предизвиква каквито и да било проблеми и дискомфорт.

Размери

Дрехата се предлага в подходящ размер за всяко дете на възраст между 0 и 30 месеца. За да подберете точният обаче, трябва да сте внимателни в избора и да се загледате в таблицата към продукта. Там детайлно са описание всички размери, както и това какви са те като дължина и ширина. Това позволява да сравните бебешкото боди с други дрешки на вашето бебе, които са му по мярка и да прецените кой точно модел е за него.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук