Код на продукта: 247
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Коледно боди с венец и снимка

Количество:


4.5 35

Изборът на коледно облекло е сложен за възрастните, а да не говорим за това когато предстои избор на дрешка за бебето. Едновременно с добрия външен вид, тя трябва да бъде много удобна, защото децата са изключително нетърпеливи. При нас в Смешки на Дрешки можете да намерите няколко оригинални предложения, които да решат проблема с трудния избор. Топ качественото разбира е ви е гарантирано, а цената е повече от неустоима!

Дизайн и особености

Тази класическа бебешка дрешка има оригинален и весел дизайн, като със сигурност бебчо ще привлече вниманието на всички присъстващи. Дрешката се предлага в два различни варианта - с къс и с дълъг ръкав. Цветът е бял, а в долният край на бодито присъства задължителния отвор с копченца, който има за цел да улесни подмяната на пелените. 

Щампата

Щампата на бебешкото боди е много устойчива на пране Дори и след десетки, дори стотици изпирания, тя няма да се промени и на милиметър. Самата щампа представлява венец, в който се отпечатва снимка на вашето семейство. Разбира се, не е нужно да припомняме, че от вас се очаква да ни изпратите снимката като я прикачите по време на поръчката.

Как да изберем подходящ размер?

Бебешкото боди е на разположение в 8 различни размера. Съответно, най-малкият е за новородени бебенца, а най-големият за деца на възраст от 2 години и половина. За да направите правилен избор и за да не изпадате в ситуацията да поръчате дреха, която няма да бъде по мярка на детето ви, бихте могли да разгледате подробно таблицата, която сме прибавили до продукта с данни за дължина и ширина.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук