Код на продукта: 257
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Коледно боди с тиранти*

Количество:


4.4 45

Търсите коледно бебешко боди, с което да накиприте бебчо за празника? Ние от Смешки на Дрешки имаме точно това от което се нуждаете. А то е перфектен дизайн, ниски цени и топ качество на едно място. Ако си мислите, че подобна комбинация е невъзможна, тогава грешите, и то много. Дрехата, която предлагаме за вашето бебе за празниците, може да надхвърли очакванията ви, но няма да ви разочарова. Тя представлява класическо боди с оригинална щампа, а удобството за детето е 100% гарантирано и без компромис.

Щампата на дрешката

Щампата на този модел бебешко боди имитира папионка и тиранти. Това прави бодито една смесица между забавна и сериозна дреха, която по един странен начин пасва на всякакъв тип коледна атмосфера, без значение дали искате да се съберете в по-тесен кръг у дома или пък ви предстои по сериозно събитие.

Цветовете на щампата са предимно в червено и зелено, което се счита за най-характерната комбинация за Коледа. Важно е да се отбележи, че качествената изработка ще позволи да перете дрешката с всякакви перилни препарати, като това няма да направи дрехата да изглежда захабена или изтъркана.

Кройката

Това, което можем да кажем за кройката е, че тя е издържана в напълно класически стил. Ето защо бодито е толкова удобно и позволява толкова голяма свобода на движение на бебето. Предлага се в два различни варианта - един варианти с къс ръкав, който е по-подходящ за добре затоплени помещения и един вариант с дълъг ръкав, в случай, че ще посрещате празника с близки хора извън дома.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук