Код на продукта: 232
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Коледно боди с надпис "Весела Коледа, тате!"

Количество:


4.5 32

Красиво, забавно и много подходящо за празника бебешко боди с надпис, с което ще направите мил жест на любов и внимание към своя съпруг. Можете да го имате на съвсем ниска цена, а в замяна ще получите изключително качествена дрешка.

Разнообразете гардеробчето на детето си с нашето предложение. Дрешката ще внесе много по-празнично настроение в навечерието на светлия празник. Предлагаме ви да я изработим с късо или с дълго ръкавче и този избор няма да промени обявената цена на артикула.

За момиче или за момче е подходящ избор.

Това моделче бебешко боди с щампа е унисекс. Цветовете на щампата са неутрални и подхождат както за момиче, така и за момче. Надписът е щампован с червено, зелено, жълто и синьо. До него сме разположили сладък Дядо Коледа, който да допълни дизайна на коледното боди.

Предлагаме ви 8 различни размера на бодито за бебе. Дрешката е подходяща за новородени и деца до 2,5 годинки. За да ви улесни, приложихме таблица с номерацията. Тя е разделена според височината и възрастта на детето.

Ярките цветове на принта няма да избледнеят дори и след много изпирания, при спазване указанията за употреба, които ще ви дадем заедно с бебешкото боди с надпис.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук