Код на продукта: 228
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Коледно боди с надпис на английски "My First Christmas"

Количество:


4.6 36

Коледното боди с надпис на английски "My First Christmas" е едно изключително предложение за вашите коледни празници. Ние от Смешки на Дрешки знаем колко е трудно да изберете подходящото облекло за вашето бебе и по тази причина сме сторили и невъзможното а да покрием всички ваши критерии. Дрехата предлага супер цена, топ дизайн и максимално удобство на вашето бебе. Подходяща е както за момченца, така и за момиченца.

Какво представлява?

Бебешкото боди предлага класически дизайн и това е причината, поради която то е изключително удобно. Този тип кройка винаги е най-доброто решение, защото тя предлага на детето възможността да се движи свободно във всички посоки без да се чувства ограничавано по какъвто и да било начин.

Цветът е бял, което позволява на щампата да изпъкне, което наистина си струва, защото нейният дизайн и оформление са много весели, забавни и оригинални. Самата щампа е изработена главно в червено, зелено и жълто, като на нея е изобразен дядо Коледа със своят прословута шейна, натоварена с чували пълни с куп подаръци.

Щампата е много качествена. Това означава, че дори и след многократно изпиране няма да имате каквито и да боло проблеми с нея, защото тя няма да загуби и частица от своя цвят. Същото важи и за плата, който ще остане все така мек и приятен на допир.

Размери

Предлагаме ви 8 различни размера. Те са предназначени както за новородени бебета, така и за вече по-големи деца, които са достигнали възраст от около 2 години и половина. Препоръчително е преди поръчка да разгледате подробно информацията в таблицата, която сме приложили към продукта.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук