Код на продукта: 230
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Коледно боди с надпис "Моята първа Коледа"

Количество:


4.5 30

Искате ли да намерите нещо с ясно подчертана коледна тематика, с което да облечете бебчо за празниците? Имаме страхотно предложение за вас, което съчетава топ качество с изумително атрактивна цена. Става дума за бебешко боди за момиче, което е едновременно удобно и елегантно, класическо и модерно.

Оригинален дизайн

Това бебешко боди се отличава със своя наистина оригинален и забавен дизайн. Той съчетава ярки цветове и настроение, които ясно подчертават коледната тематика. Дрехата е бяла на цвят, като центърът на всичко е щампата с дядо Коледа и шейната. Съвсем естествено като за Коледа, червеният цвят дота преобладава, а щампата е оградена с текст, който гласи "Моята 1-ва Коледа".

Удобството произлиза от два основни фактора. Първият е отличният избор на плат, който създава приятно усещане при допир и прави дрехата много удобна, а вторият, това е кройката. Тя е класическа, което означава голяма свобода на движение, максимално чувство на комфорт и неограниченост.

За да бъде удобно и на мама и тате, ние от Смешки на Дрешки припомняме, че бебешкото боди е създадено така, че да може да се подменят пелените без да се налага детето да се преоблича. За целта е нужно само да използвате долния отвор, който е снабден с две малки, но много удобни копченца.

Размери

Размерите на бодито са 8 на брой. Те покриват нуждите на децата на възраст до две години и половина, което приблизително означава, че всяко дете с височина до 98 сантиметра може да намери модел, който да отговори на потребностите му. Важно е да имате предвид при поръчка, че към всеки продукт има таблица, която подава точна информация за това на какви точно параметри отговаря съответната дреха.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук