Код на продукта: 242
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Коледно боди с надпис и опция за персонализация с името на детето

Количество:


4.6 45

Изборът на подходящо облекло за бебето винаги е малко сложен, защото никога не знаем дали дадена дреха му е удобна или не, а също така и дали е подходяща за даден повод. При нас в Смешки на Дрешки ще намерите специални предложения, които са точно на коледна тематика и които наистина ще ви свършат чудесна работа, но без да се налага да харчите прекалено. Топ качеството е гарантирано, а в допълнение удобството е на най-високото възможно ниво!

Кройка и плат

Платът използван за създаването на това прекрасно бебешко боди е много мек и приятен на допир към кожата. Това позволява на детето да се чувства комфортно докато носи бебешката си дрешка. Освен това, изключително ефективната койка позволява да се постигне много голямо удобство при движение и да не се ограничава свободата на бебето.

Щампата

Акцентът на това изключително симпатично бебешко боди попада върху щампата. Тя е много издръжлива на пране и не губи цвета си дори и след дълго време на интензивно пране и носене. Тя представлява щампа на момиченце, до което има малка златна камбанка с червена панделка. Около картинките е изписан текст, който гласи "Малката помощничка на дядо Коледа". Има опция, която позволява да отпечатате името на детето си, така че да се постигне по-голяма персонализация.

Размери и особености при поръчка

А разположение при нас ще намерите 8 различни размера бебешки бодита, като най-подходящият размер за вас можете да подберете с много голяма точност. За целта трябва да обърнете малко повече внимание на това какви са детайлите на дрехата. Информацията ще откриете на страницата с продукта, като там е описана точната дължина и ширина на всеки отделен размер боди.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук