Код на продукта: 233
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Коледно боди с надпис "Аз съм КОЛЕДНОТО ЧУДО на мама и тате"

Количество:


4.5 40

Искате да направите на малкото бебче подарък за Коледа? Да му облеете симпатично малко бебешко боди с коледна тематика? Ние от Смешки на Дрешки знаем от какво точно се нуждаете и ви го предлагаме на неочаквано ниска цена. С това бебешко боди, което е специално създадено за малко момиченце, със сигурност ще улучите точно в десетката и ще успеете да привлечете с нескрито любопитство вниманието на своите близки, които няма начин да не забележат колко симпатично е малкото бебешко боди.

Дизайн

Дрехата има класическа кройка, но много модерен и оригинален дизайн. По този начин бебето ще може да се възползва от удобството и комфорта, които класическата кройка носи, но без да се лишавате от ефекта на стилния дизайн. По този начин оптимално се съчетават всички предимства за да се получи един продукт с топ качество!

Щампата

Тъй като дрешката е създадена специално за момиченце, тя е доминирана от ярко червен цвят в изработката на щампата. Така изписаният текст, който гласи "Аз съм коледното чудо на мама и тате" се откроява още по-ефектно на фона на бялата дреха. Щампата предлага и някои малки допълнителни елементи, чиято цел е да се подсили очарованието на дрехата. Все пак именно картинката поставя акцент на това боди.

Размерите

Размерите на тази бебешка дрешка подхождат н момиченца на възраст между 0 и 30 месеца. На височина бебето може да достига цели 98 сантиметра и пак ще може да се открие по нещо подходящо. За да е се допускат грешки, много важен момент е да прегледате внимателно данните в таблицата, която ще до артикула.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук