Код на продукта: 238
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Коледно боди с надпис Аз правя тази Коледа необикновена за мама и тате

Количество:


4.6 40

Коледните празници винаги са доста сложни по отношение на облеклото. Винаги е трудно да се избере подходящата дреха и това е още по-сложно когато избирате дреха за бебето, а не за себе си. На теория, в търговската мрежа има много различни решения, но на практика много от тях не са ефективни поради това, че не са достатъчно удобни за малкото бебче и то не се чувства комфортно докато ги носи. Ние от Смешки на Дрешки имаме чудесно предложение за вас, което ще ви позволи да съчетаете максимално външния вид, удобството и цената.

Какво представлява дрехата?

За една дреха не е важно да притежава само комфорт, но тя трябва да има и топ дизайн. За целта сме създали за вас едно от най-търсените бебешки бодита в търговската мрежа, която комбинира качествени материали, класическа кройка и наистина свеж и оригинален дух.

Дрехата е бяла на цвят, като лицевата и страна е доминирана от щампа с коледна украса, където със зелени букви е изписано "Аз правя тази Коледа необикновена за мама и тате". Самата щампа е изработена с много високо качество, така че не е необходимо да с тревожите, че перете дрехата много често - това няма да окаже никакъв негативен ефект.

Избор на размер

Винаги е трудно да се направи правилният избор на размер. Причината е, че на око всичко изглежда по един начин, а всъщност детето в края на краищата, оказва се, носи съвсем друг размер. Този проблем лесно може да се разреши като се измери някоя от дрешките, които бебчо има сега и се сравнят числата с размерите, които ще намерите в таблицата под всеки продукт.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук