Код на продукта: 225
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Коледно боди "Не ми трябва ДЯДО КОЛЕДА щом имам ДЯДО"

Количество:


4.4 26

Ако имате колебания относно това какво да облеете на бебчо за Коледа когато ще се събирате с роднините около трапезата, ние от Смешки на Дрешки имаме някои наистина уникални предложения за вас, като едно от най-специалните е това за оригинално коледно боди със забавна щампа. То се предлага с топ качество и на топ цена.

Как изглежда дрешката?

Бебешкото боди има класическа кройка, която е съчетана с оригинален и неповторим стил и дизайн. То се предлага във варианти с дълъг и с къс ръкав. Обикновено бебешкото боди има отвор за подмяна на пелените и този модел не е изключение. Това позволява да извършите подмяната само за няколко секунди без да се налага да преобличате детето.

Дизайнът от своя страна обаче, както вече споменахме, е неповторим. Дрехата е с бял цвят, но акцентът попада върху веселата щампа, която представлява текст гласящ "Не ми трябва дядо Коледа, щом имам дядо …...!" На празното място ще бъде изписано имате, което вие пожелаете, като за целта не бива да забравяте да посочите името при извършване на поръчката.

Устойчивост

Дрехата се отличава с много голяма устойчивост на пране и сушене. От една страна платът е много издръжлив и няма да загуби своята първоначална мекота от перилните препарати. От друга страна, цветовете на щампата обещават да се запазя все така ярки и наситени.

Размери

При избор на подходящ за детето размер бихме ви препоръчали да разгледате подробна таблицата, която ще намерите под продукта. На нея са описани детайлно всички данни, които могат да ви бъдат от полза, като дължина и ширина на бебешкото боди.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук