Код на продукта: 229
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Коледно боди "Моята първа Коледа"

Количество:


4.5 53

Ако ви тревожи това какво да облечете на бебчо за Коледа и Нова година, ние от Смешки на Дрешки имаме едно чудесно предложение, за което сме убедени, че изключително много ще ви хареса. Става дума за специално коледно боди, което се предлага на топ качество и неустоима цена.

За изработката са използвани единствено материали от най-високото възможно качество, а комфортът е на изключително високо ниво. Дрехата е подходяща за деца на възраст между 0 и 30 месечна възраст, което е приблизително между 56 и 98 сантиметра в ръстово отношение.

Какво представлява дрехата?

Тази специално създадена за Коледа дреха има класическа кройка и празничен дизайн. Тя се предлага в две разновидности - с дълъг и с къс ръкав, което предлага голямо удобство при избор, позволявайки в да се съобразите с това дали поддържате по-висока или по-ниска температура у дома.

Бодито предлага всички удобства, които са характерни за класическото бебешко боди. То позволява да подменяте пелените само с няколко съвсем елементарни движения, което е възможно благодарение на малките копченца, поставени в долния край на дрешката.

Платът е създаден така, че да предлага максимално удобство. Това прави бебешкото боди подходящо за носене всеки ден и по всеки повод. Много след като празниците са преминали, бебчо все още ще иска да носи тази дрешка, защото ще се чувства много комфортно в нея.

Щампата

Центърът на това бебешко боди е щампата, която е в цветове като червено, зелено, оранжево и кафяво. Изписан е текст, който гласи "Моята първа Коледа", а иззад надписа наднича един от елените на дядо Коледа. Щампата е много издръжлива на често пране и може да запази качеството си за много дълго време.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук