Код на продукта: 251
Наличност: В наличност
32.95лв.

Варианти за Коледни бодита за близнаци

Количество:


4.5 40

Сладки камбанки надничат от този комплект бебешки бодита за близнаци с надпис. Коледните мотиви на щампата, превръщат модела в подходящ избор за подарък на внуци, племенници, децата на близки приятели и роднини или пък на вашите прекрасни близначета.

Създайте много празнично настроение, избирайки да подарите на децата специално и много тематично облекло. Надписът "COPY/PASTE" ще предизвика множество усмивки и ще внесе още по-ведро настроение в семейството.

Защо да изберем комплект бебешки бодита с щампа?

Ние се стараем да ви предоставим възможността да поднесете по-специален и висококачествен подарък на децата и то на съвсем достъпна цена. Освен оригиналния му вид, подаръкът е и доста полезен, защото бодитата са основна част от облеклото на най-малките членове на семейството.

Неутралният избор за цветове на щампата, превръщат бебешките бодита за близнаци в подходящ модел както за момченца, така и за момиченца. Мастилото е напълно безвредно и безопасно за децата. С лекота можете да запазите яркият му цвят, ако се съблюдават указанията за употреба на етикета.

Предлагаме ви размери, подходящи за новородени или малко по-големи деца. Номерацията е представена в таблица под артикула. Преди поръчка е добре да я разгледате внимателно, за да се ориентирате точно за необходимия ви размер.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук