Код на продукта: LT001
Наличност: Няма наличност
7.90лв.

Варианти за Коледна лента за коса

Количество:


4.5 22

Коледата е един от най-дълго чаканите празници. През този период от годината във всяко едно семейство се стартира подготовка както за празничната трапеза, така и за самите тоалети. Нека припомним нещо изключително важно, а то е, че аксесоарите не са нещо незабележимо, на което да не отдаваме внимание. Добре подбрано, всяко едно допълнение към визията ви е в състояние да привлече погледите право към вас самите и да промени целия ви облик.

Коледна лента за коса – перфектният завършек на всяка празнична визия

Ние от Смешки на дрешки сме на мнение, че всеки от нас, освен че се заема с отговорната задача да напазарува всякакви сладости и изкушения, то той трябва да помисли за това как ще изглежда. Предлагаме ви забавна и атрактивна коледна лента за коса, която се вплита изцяло в концепцията на този празник. Тя е изработена в любимия червен цвят и цялата е покрита с бели снежинки.

Моделчето се предлага в множество размери, които позволяват с нея да окичите главичката на своето новородено бебенце или вече порасналите момиченца в семейството. Освен за най-малките членове в семейството, ние сме се погрижили и за възрастната аудитория. Ако искате да изглеждате ослепително и зашеметяващи, то ние ви предлагаме да си закупите две ленти – една за вас самите и още една за малката принцеса.

Какво по-хубаво от това човек сам да допринесе за настроението и празничната обстановка, благодарение на собствените си украшения и аксесоари. Коледна лента за коса е страхотен избор, от който да се възползвате. Лентата е подходяща още за подарък, с който да зарадвате любим ваш човек!

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук