Код на продукта: 575
Наличност: В наличност
61.95лв.

Варианти за Коледен комплект МАМА, ТАТКО и АЗ

Количество:


4.8 12

С появата на всеки нов член в семейството, то родителите се стремят към това да си подарят някаква дрешка, която да бъде едновременно запомняща се и персонализирана. Прави ни впечатление, че напоследък е изключително модерно родителите и децата да бъдат облечени в тон, тъй като това ги превръща в по-атрактивни и се забелязват от околните.

Ние от Смешки на дрешки нямаме за цел да бъдем забелязвани, защото сме убедени в това, че дизайнът на дрехите, които създаваме привличат погледите право към себе си. днес на вниманието на всяко семейство представяме уникален и неповторим Коледен комплект МАМА, ТАТКО и АЗ, който със сигурност ще допринесе за това Коледата да бъде незабравима.

Коледен комплект МАМА, ТАТКО и АЗ – какви са вариантите, сред които да избираме?

Разбира се, при извършването на поръчка вие можете да посочите онези размерчета, които отговарят на мерките на вашето семейство. Детското облекло се предлага в два варианта – късо или дълго ръкавче. В готовност сме да изработим дрешка както за новородени, така и за подрастващи вече дечица на възраст от три годинки.

За дамите сме подготвили размери от  S до XL. Могат да посочат материала, от който да бъде изработена коледната блузка – лукс или обикновен. Господата също получават привилегията да ни посочат номер, като те могат да избират от S до XXL.

Искате да превърнете тази Коледа в незабравима и неповторима? Поръчайте си Коледен комплект МАМА, ТАТКО и АЗ – облекло, което ще ви накара не само да изглеждате страхотно, но и да се чувствате по същия този начин.

размери бодита размери детски размери дамски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук