Код на продукта: 574
Наличност: В наличност
41.95лв.

Варианти за Персонализиран Коледен сет ЕДНОРОГ

Количество:


4.6 18

Този персонализиран коледен сет ЕДНОРОГ е страхотно допълнение към облеклото ви за празниците, което ще допринесе за много по-добро и приповдигнато настроение. Моделът е подходящ както за вас самите, така и за подарък, с който да зарадвате близки до сърцето си хора. Нека се насладим подобаващо на едни от най-светлите празници от годината като се снабдим с всичко необходимо за това.

Персонализиран Коледен сет ЕДНОРОГ – перфектното облекло за празниците

Сигурни сме,ч е всяка една мама  отдава не малко значение на това как ще изглежда тя и нейните съкровища през най-обичаното време от годината, а именно Коледа. Ние предлагаме изкусителна тениска, чиито модел ще пасне еднакво добре на всяка една женска фигура. Разполагаме с няколко предложения за материи, сред които са: обикновена или лукс.

Освен за нежните създания, то ние от Смешки на дрешки сме приготвили изненада и за силния пол. Можете да превърнете цялото семейство в част от празничната атмосфера, обличайки се с тениски с еднорог.

Вярваме, че изборът на размер може да се окаже сложна задача за вас, затова и сме подготвили таблици, с които да си служите при избора си. В тях подробно са описани мерките както за детските модели, така и тези за дамите и господата.

Нежните на допир материи със сигурност ще допринесат за още по-голямата наслада по време на празничните дни. Ако искате тази Коледа да бъде незабравима, то покупката на персонализирания  сет Еднорог е прекият път към това.

размери бодита размери детски размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук