Код на продукта: 576
Наличност: В наличност
61.95лв.

Варианти за Комплект "Весела Коледа" с еленче червен надпис

Количество:


4.6 14

Комплектът “Весела Коледа” с еленче е едно страхотно предложение на “Смешки на Дрешки” за всички онези от вас, които търсят нещо тематично, с което да облекат себе си и семействата си за коледните празници. Това е също така чудесен подарък, с който да изненадате и свое близко приятелско семейство. Не на последно място, това предложение е и изключително практично, тъй като съчетава подарък за всички на една наистина разумна цена.

Кройка

Кройката е изключително удобна и приятна за носене, защото позволява да се поддържа активен начин на живот и да се носи на ежедневна база. Тя е създадена за да даде свобода и едновременно с това да предложи естетика. С тениските от този комплект мама ще е по-женствена и стройна, а татко ще изглежда като атлетичен спортен тип.

За бебчо кройката е основно създадена така, че да позволи да се подменят по-лесно пеленките, но също и за да се движи малкото същество без ограничение във всички посоки.

Материя

Комплектът е изработен от памук с изключително високо качество, който при бебешкото боди няма други примеси, но при тениските за мама и татко е допълненот нисък процент еластан. Целта е да се постигне по-приятно усещане от начина, по който дрехата се усеща върху кожата.

Щампа

Щампата е изработена с много високо качество, което позволява да се пере със силни препарати и без проблем да се поставя в автоматична пералня. При изработката са използване тематични цветове, а качеството е наистина на ниво.

размери бодита размери детски размери дамски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук