Код на продукта: Л003
Наличност: Няма наличност
14.00лв.

Варианти за Кърпа за кръщене "Вече съм християнче" в син цвят

Количество:


4.6 54

Предлагаме ви прекрасен избор за подарък за Кръщене – кърпа с щама. Създадохме този модел, за да ви предложим възможност да изпъкнете сред останалите гости на празника с добрия си вкус и усет към оригиналното и интересното. Дизайнът на щампата в съчетание с надписа са наистина попадение в целта.

Кърпа с надпис "Вече съм християнче" – перфектен подарък

Малко спящо бебче с биберон е картинката, която е съчетана с прекрасния текст. Разположихме щампата централно и ви даваме възможността да създадете още по-страхотен подарък – съвсем персонален. В празното поле за въвеждане на информация, можете да посочите името на детето или пожелание, което да щамповаме върху кърпата.

Насочихме се към синия цвят за щампата, за да създадем подарък подходящ за момче. Ако желаете да изработим модела в друг тон, то трябва да се свържете с нас на посочения телефон в сайта ни. Размерите на кърпата за кръщене са 28х49 см.

Мастилото на надписа е безвредно и родителите могат без никакво притеснение да използват артикула по предназначение. То няма да предизвика раздразнение по нежната кожа на детето. Материята на кърпата е чист памук.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук