Код на продукта: Л012
Наличност: Няма наличност
14.00лв.

Варианти за Кърпа за кръщене вече съм християнче с пупи

Количество:


4.6 46

С наближаване на кръщенето на вашето малко момиченце вероятно се изумявате колко много допълнителни детайли има, за които трябва да се помисли и за които дори не сте се и замисляли в самото начало. Трябва да се купят толкова много неща и накрая се оказва, че подготовката е излязла в пъти по-скъпа от планирането. Тъй като ние от Смешки на Дрешки се поставяме напълно във вашето положение, ние бихме искали да ви предложим един много важен за кръщенето аксесоар на изключително ниска цена.

Кърпа с топ качество

Кърпата за кръщене за момиченце пристига при вас на смайващо ниска цена, но и с качество, което дори не сте очаквали. На практика, усещането, което тя придава при допир с кожата, надминава дори най-скъпите подобни продукти в търговската мрежа, а мекотата е смайваща. Най-невероятното е, че след кръщенето ще можете да използвате кърпата за нуждите на детето много дълго време, като пране след пране материята ще запази своята мекота.

Щампата

Изящно изработената кърпа се допълва от щампа с фино изписан текст, който гласи "Вече съм християнче". Тя е отпечатана в много нежен нюанс на розовия цвят, което деликатно се слива с пухкавата белота на кърпата. Много важно е да се отбележи това, че дори и след като кръщенето е отминало и кърпата е прана многократно, тя няма да загуби нито частица от ярките си цветове.

Размерите

Тъй като тази изящно изработена кърпа за кръщене е специално създадена за бебета, тя съвсем логично има по-малки размери, но те са напълно в съответствие с големината на бебето. Съответно, размерите на кърпата са 28 на 49 сантиметра.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук