Код на продукта: Л013
Наличност: Няма наличност
14.00лв.

Варианти за Кърпа за кръщене в син цвят "Вече съм християнче" с пупи

Количество:


4.4 32

Изберете най-подходящия подарък за кръщене на момченце. Кърпите, които изработихме за този специален празник са прекрасен избор. Можете да поднесете изненадата на племенника, внучето или детето на ваши приятели.

Ако вие ще се кръстник или кръстница, то със сигурност трябва да изберете този прекрасен модел, защото кърпата участва в самия ритуал и ще остане прекрасен спомен за детето и семейството му от празника.

Дизайн и цвят на щампата

Създадохме красив дизайн, който съчетава надписа "Вече съм християнче" с красив шрифт и сладки малки обувчици, разположен централно върху кърпата за кръщене. Предлагаме ви да изберете в какъв цвят да е принта. Избрахме цветове, които идеално подхождат на малко момченце. Единият вариант е със син надпис, а другия с зелен.

Размерите на кърпата за кръщене са 28х49 см. Изработена е от висококачествен памук. Мастилото на надписа е абсолютно безопасно, което превръща артикула в много функционален подарък. Родителите на момченцето могат спокойно да използват кърпата по предназначение.

Наситените цветове на принта ще останат непокътнати, дори и след множество изпирания. За целта е необходимо да се спазват точно указанията за употреба, които ще предоставим с кърпата за кръщене с надпис "Вече съм християнче".

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук