Код на продукта: Л010
Наличност: Няма наличност
14.00лв.

Варианти за Кърпа за кръщене в синьо "вече съм християнче" с панделка

Количество:


4.5 39

Кръщенето е специален празник в семейството, за който трябва да се подготвите с подобаващ подарък. Изберете този модел кърпа с надпис "Вече съм християнче" със синя панделка, ако ви предстои да присъствате на кръщене, защото е оригинален, красив и много различен избор.

Щампата е създадена само и единствено за този празник. Текстът е с много красив шрифт. Съчетахме го с голяма панделка. Разположихме щампата в средата на кърпата, за да акцентираме върху надписа.

Предлагаме ви да си изберете какъв да е цвета на принта. За да създадем моделче, подходящо за момче се насочихме към зелено или синьо. При поръчка посочете предпочитанията си и ние ще се съобразим изцяло с вас.

Размери и материя

Изработваме кърпата за кръщене с надпис в размери 28х49см. Материята й е чист висококачествен памук. Мастилото на щампата е абсолютно безвредно и няма да създаде какъвто и да е било дискомфорт за детето при допир с нежната му кожа.

То е дълготрайно и ще запази ярките си цветове дори и след множество изпирания, при спазване на указанията за употреба, които ще предоставим с артикула. Бъдете оригинални и си позволете да поднесете много различен и красив подарък на момченцето и родителите му. Ние го създадохме за вас – кърпа за кръщене с щампа.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук