Код на продукта: Л011
Наличност: Няма наличност
14.00лв.

Варианти за Кърпа за кръщене вече съм християнче с панделка

Количество:


4.6 36

С подготовката на кръщенето на вашето малко момиченце ще се изненадате от това за колко много неща трябва да се помисли. Някои от тях струват много средства, други не, а за трети може и да не похарчим много, но подготовката може да ви побърка. Ето защо ние от Смешки на Дрешки сме тук за да решим поне една малка част от вашите грижи и да ви предложим да закупите от нас някои от нужните ви аксесоари.

В случая бихме искали да ви представим кърпа за кръщене за момиченце. Тя се предлага на супер качество, а цената е в пъти по-ниска от други подобни продукти в търговската мрежа, които обаче изобщо не могат да се мерят с качеството на тази толкова изискана и фино изработена кърпа.

Кърпа за момиченце

Тъй като тази кърпа е създадена специално за момиченце, розовите цветове в нежни и ефирни нюанси не бива да ви изненадват. Същото важи и изключителното качество и фина изработка, които имат за цел да очароват и да създадат изключителен комфорт и удобство на малката елегантна дама.

Размери

Имайки предвид, че кърпата е предназначена за бебенца, малките ѝ размери са лесно разбираеми. За вас те може и да са недостатъчни, но за сметка на това са идеални за нуждите на кръщенето на малкото ви съкровище. Размерите на кърпата са съответно 28 на 49 сантиметра, което ще ви бъде предостатъчно като големина за събитието.

Дълготрайност и устойчивост

Тази кърпа за кръщене предлага нещо повече от удобство и добър външен вид - тя предлага дълготрайност във времето и устойчивост, която в наши дни с намира наистина трудно, особено на толкова добри цени. Дори и след многократно изпирания, кърпата обещава да запази своята мекота, нежност и разбира се изключително качество на цветовете. Можете да използвате без проблем всякакви перилни препарати, тъй като качеството си казва думата и няма да усетите никакви следи от износване.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук