Код на продукта: Л004
Наличност: Няма наличност
14.00лв.

Варианти за Кърпа Л004 за кръщене "Вече съм християнче" в розов цвят

Количество:


4.4 39

Ако ви предстои да сте гост на кръщене или ще ставате кръстник на малко момиченце, то тази кърпа с щампа е изключително подходящ подарък за повода. Тя ще остане много скъп и сантиментален спомен за детето и семейството. В същото време кърпата заема важна част от самия ритуал и може да е много полезен подарък.

Защо да подарим кърпа с надпис за Кръщене?

Дизайнът на щампата е създаден в унисон с прекрасното събитие. Малко сладко бебче с биберон и надпис "Вече съм християнче" разположен е централно върху кърпата. Предлагаме ви да изпишем името на детето или датата на кръщенето. Въведете желаната информация в празното поле и ще създадем прекрасен персонален подарък.

Кърпата с надпис е с размери 28смХ49см. Тя е изработена от чист памук. Мастилото на щампата е напълно безвредно и родителите спокойно ще я използват в ежедневието. Избрахме розов цвят за да превърнем подаръка в подходящ избор за малко момиченце.

Ярките и наситени цветове ще се съхранят и след множество изпирания, защото мастилото е дълготрайно и качествено. За целта трябва да се спазват указанията за употреба, които ще предоставим с кърпата с щампа за Кръщене.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук