Код на продукта: Л008
Наличност: Няма наличност
14.00лв.

Количество:


4.5 50

Предстои ли ви да сте гост на кръщене на малко момче? Или може да сте кръстник или кръстница? Предлагаме ви да закупите на съвсем ниска цена нашето страхотно моделче кърпа за кръщене с много подходящ надпис "Вече съм християнче".

Изработихме този артикул с много креативност и внимание към всеки детайл, за да направите оригинален и полезен подарък. Кърпата е с размери 28х49см. Освен че участва в ритуала, тя съвсем спокойно може да се използва ежедневно.

Изработена е от 100% памук с много високо качество. Мастилото е безвредно и няма да предизвика раздразнение по кожата на детето. Щампата е в нежно синьо, което я определя като подходящ подарък за момченце.

Създадохме дизайна като перфектно съчетание на картинка – сладко заспало бебче с биберон и текст "Вече съм християнче". Щампата е разположена в двата края на кърпата. Наситеният цвят ще се съхрани за много дълъг период от време, ако се спазват изискванията за употреба, които ще предоставим.

Напълно завършен подарък

Ние искаме да се ви максимално полезни и точно заради това се се погрижили за опаковката на кърпата с щампа. Тя ще пристигне при вас с красива панделка и малко свитъче с мило послание. На вас единствено ви остава да я поднесете на детето в празничния ден.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук