Код на продукта: Л009
Наличност: Няма наличност
14.00лв.

Количество:


4.5 38

Подготовката за бъдещото кръщене е изключително стресираща, тъй като обикновено подобен тип събития се провеждат под зоркия поглед на много роднини и приятели. Като добавим и това, че повечето хора нямат ни най-малък опит и представа какво точно се прави в такива случаи, суматохата е пълна. Обикновено кръщенето е съпроводено с доста неща, които трябва да бъдат купени или платени и кърпата, с която ще повиете бебето е едно от тях.

Топ продукт на супер цена

Малко продукти успяват да съчетаят супер качество и ниски цени и ние от Смешки на Дрешки сме горди с това, че много наши продукти са именно такива. Един от тях е и тази изключително качествена и стилна бебешка кърпа за кръщене, която идва със стилен дизайн и изключително мека и приятна на допир материя.

Дизайн

Кърпата е бяла на цвят, като в двата най-отдалечени края са отпечатани щампи, които са предимно в розово, подчертавайки това, че кърпата е създадена за кръщене на момиченце. Двете щампи са напълно еднакви и представляват текст, който гласи "Вече съм християнче". До надписа има щампа на малко спящо бебенце - момиченце, което е в розова дрешка, а в устата си има биберон. Над бебето има месечина и няколко малки звездички.

Издръжливост

Бебешката кърпа за кръщене може да се използва разбира се и много след кръщенето. Тя е много устойчива, така че бихте могли да ѝ се наслаждавате у дома много дълго време. Бебчо ще може да си я използва колкото си иска, а вие ще можете да я перете без да се тревожите, че цветовете ще избелеят.

Размери

Обърнете внимание, че това е бебешка кърпа и като такава тя е съвсем мъничка. Размерите и са 28 на 49 сантиметра, което е съвсем достатъчно като големина за нуждите на бебето за този повод.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук